Om oss

Åreknuteklinikkene er en ledende internasjonal aktør innen forskning og utvikling av skånsomme og effektive behandlingsmetoder med vitenskapelig dokumenterte og langsiktige positive effekter. Vårt fokus er først og fremst å ta vare på deg som pasient og hjelpe deg med å oppnå økt livskvalitet – fri for åreknuter.
UK Vein Care is a leading international player in gentle and effective treatments for varicose veins with scientifically documented and long-term positive effects with a desirable and lasting result. We prioritize the care of you as a patient and help you to an increased quality of life – free from varicose veins.

35K+

Vellykkede behandlinger

52

Av de beste karkirurgene

37

Profesjonelle klinikker

124

Ansatte
Møt kirurgene våre

Bli kjent med våre karkiruger før besøket

No items found.
Hva vi gjør

Åreknuteklinikkene bygger på tre grunnpilarer som understreker hva vi gjør

Høyeste kvalitet i helsevesenet
Vi fokuserer på helsetjenester der vi har klare fordeler og kan levere undersøkelser og behandlinger av høyeste kvalitet. Basert på vitenskap og kontinuerlig oppdatert på de nyeste studiene og utviklingene, tilbyr vi alle våre pasienter den mest skånsomme og effektive behandlingen.
Kunde- og pasienttilfredshet
Kunde- og pasienttilfredshet skapes først og fremst gjennom god kommunikasjon og tillit. Derfor opprettholder vi et høyt nivå av effektiv kommunikasjon i et enkelt og presist språk som er lett å forstå. Vi balanserer forventningene og lover aldri mer enn vi kan holde.
Forbedre livskvaliteten
Vi erkjenner vårt etiske ansvar for å forbedre livskvaliteten for flest mulig innbyggere. Derfor bestreber vi oss på å holde prisene på et nivå der flest mulig kan dra nytte av dem. Dette oppnår vi ved å eliminere unødvendige kostnader og ekstravaganse som ikke gir verdi for pasientene.
Vår historie

Åreknuteklinikkene - en del av Nordic Health Group

"Nordic Health Group er en spesialisert nordisk leverandør av helsetjenester som bidrar til økt livskvalitet for våre pasienter. Nordic Health Group tilbyr medisinske og kirurgiske helsetjenester av høy kvalitet gjennom sine spesialiserte klinikker. Vi mener det er viktig å operere innenfor spesialiserte områder, der vi kan fokusere på det vi er best på. Dette er hva vi mener når vi sier at Nordic Health Group "forbedrer livskvaliteten gjennom spesialiserte helsetjenester".
Nordic Health Group ble grunnlagt av Thomas Lawaetz i 2016. Etter å ha vokst opp i en familie med leger, kirurger og sykepleiere har Thomas alltid hatt lidenskap for helsevesenet, og han har selv vært vitne til at mange pasienter ikke får riktig behandling og en god pasientopplevelse. Det er mange årsaker til dette, blant annet økt press på helsesektoren og en tendens til en tankegang som ikke er pasientfokusert.
Thomas' far er karkirurg, og hans forskning har spilt en viktig rolle i innføringen av minimalinvasive behandlingsmetoder for åreknuter i Nord-Europa. Thomas så potensialet for moderne behandlingsmetoder og konstaterte samtidig at rundt en tredjedel av den voksne befolkningen er rammet av åreknuter. Derfra var visjonen klar: å gjøre moderne behandlingsmetoder tilgjengelige for de mange menneskene som er rammet av åreknuter og øke livskvaliteten deres.
Den første klinikken åpnet i København i 2016 under det danske merkenavnet Dansk Venecenter, og siden da har Nordic Health Group vokst til å bli den største og ledende leverandøren av åreknutebehandling i Nord-Europa. I tillegg til Dansk Venecenter i Danmark har Åderbråcksklinikerna åpnet i Sverige, Åreknuteklinikkene i Norge, Vaatzorgkliniek i Nederland og UK Vein Care i Storbritannia.
Reisen fortsetter i eksisterende og nye markeder, og oppdraget er fortsatt det samme: å gjøre moderne, minimalinvasive behandlinger tilgjengelige for de mange menneskene som er rammet av åreknuter, og øke livskvaliteten deres.
Thomas Lawaetz
Administrerende direktør og grunnlegger
Nordic Health Group